Friday 5 September 2008

New OPI Designer Series #26 "Extravagance"


My new OPI DS arrived this morning, and it is lovely! Just the sort of colour I longed for for autumn :) Rich jewelled magenta with holo sparkle. It is like a precious gem! I used the flash to try and capture the sparkle but it doesn't seem to have captured it properly; the magenta colour is true to in real life colour however.

4 comments:

Badbomben said...

Visst var det så att du talar svenska?;) Surfade hit från Makeupmylack, nyfiken som jag är. Det här lacket är nåt av det mest perfekta jag nånsin sett!

Lina-Elvira said...

Badbomben - jajamensan! :) Det här är mitt nya favvis-lack, fast det är en tuff fight mellan Extravagance och Nfu-Oh #56.. :) Massor med fina lack på din blogg. Saknar verkligen Isadora och Depend, vi har inte dom i Skottland..

Badbomben said...

Har du ren publicerat en notd på den här? Jag kommer inte över det här lacket het enkelt:)

Lina-Elvira said...

Jag tog massor med bilder på min manikyr men dom blir aldrig fina, bara suddiga eller mörka. Jag är himla sugen på att prova Extravagance ikväll igen men det beror på om jag får mitt gröna glitter lack från GO cosmetics idag eller inte.. Det är totalt värt att spendera pengar på det här lacket, det är underbart :)